Nu är det lätt att hålla sig uppdaterad med senaste versionen av Sibelius, världens bäst säljande notskrivningsprogram. Sibelius är lätt att komma igång med för nybörjaren men innehåller ändå alla verktyg som ett proffs behöver. Skapat av musiker för musiker är Sibelius det snabbaste, smartaste och enklaste sättet att skriva musik. Här kan du läsa om möjligheterna i Sibelius. På www.sibelius.se hittar du mer information om programmet, support, utbildningar mm.

 Nytt användargränssnitt

Modernt användargränssnitt

Det ikonbaserade användargränssnittet leder dig steg för steg när du skapar din musik. Alla funktioner har en ikon, ett snabbkommando, en textbeskrivning och möjlighet till mer hjälp när du behöver det.
Läs mer » 


Professionell ljudbank på 36 GB

Du hör alla finesser och detaljer när du spelar upp din musik. Sibelius innehåller 36 GB professionellt ljud inklusive en symfoniorkester, rock- och pop-instrument, en vacker orgel från Hauptwerk och mycket mer. Med Espressivo 2.0 får du en levande uppspelning av dina noter.
Läs mer »

 Professionell ljudbank på 35 GB

 Äkta 64-bitarsstöd

Äkta 64-bitarsstöd

Sibelius är ett fullt utvecklat 64-bitars notskrivningsprogram vilket ger dig möjlighet att utnyttja kraften i din dator maximalt. Du kan arbeta snabbare och med fler virtuella instrument och effekter än någonsin tidigare.
Läs mer » 


Optimerat för att användas på bärbara datorer

Sibelius är optimerat för enkel och effektiv användning på bärbara datorer. Programmet ger dig möjlighet att alltid fokusera på dina noter och funktioner du inte använder så ofta kan lätt döljas.
Läs mer »

sibelius7_sib_gui_on_laptop.jpg


Byt till Sibelius från andra program

Det har aldrig varit enklare att byta från andra program till Sibelius. I Sibelius kan du t ex använda Finales effektiva ”Speedy Entry” för att mata in noter. Om du känner dig hemma med Finale kommer du att känna dig hemma med Sibelius, men få alla fördelar. Programmet inkluderar export och import av Music XML så du kan utbyta filer med hundratals andra program, inklusive Finale.
Läs mer »


Importera och exportera grafik, video och audio

Sibelius gör det enkelt att importera grafik och bilder i alla de vanligaste formaten. I programmet kan du hantera bilderna och skapa en avancerad layout för t ex publicering eller undervisnings-material. Du kan exportera dina noter i Sibelius till video eller som audiofiler.
Läs mer »

 Importera och exportera grafik och bilder


Systemkrav för Sibelius

Windows/Mac

  •         64-bitars Windows 7 (SP1 eller senare), Windows 8.1, Windows 10
  •         Mac OS X 10.9 eller 10.10
  •         1+ GB RAM (4 GB rekommenderas för ljudbanken)
  •         1 GB ledigt hårddiskutrymmet för Sibelius, ytterligare 36 GB för               ljudbanken (SSD rekommenderas)
  •         Internetuppkoppling för nedladdning av programva
 Systemkrav