Man kan sjunga på många olika sätt

Man kan sjunga på många olika sätt i gruppen Musik i skolan / Undervisning / Sångsamlingar hos musikskolan.se (10940)

Sånger för lärande i många olika situationer; särkola, förskola, grundskola, kulturskola, barnrytmik etc. Cd medlföljer.

Varje sång åtföljs av konkreta tips för hur sången kan användas, med utförandeförslag. Cd-skivan innehåller både kompletta spår  och spår enbart komp. Dessutom kan inspelningarna laddas hem.

Materialets utgångsopunkt är det centrala innehållet i kursplanen för Grundsärskolan, med inriktning Träningsskola, och inriktar sig på hur man med hjälp av musik kan arbeta med olika förmågor och kunskaper på ett lekfullt sätt.

Sångerna passar bra för lärande i många olika miljöer och sammanhang och kan rekommenderas till kulturskola, rytmik, barnkör, grundskola etc.
Antal sidor:48
Bandtyp:Inbunden
Utgiven:April 2016
Författare:Lisa Medin
CD-skiva:Ja

Vi rekommenderar även

Hajen Hugo med cd
Roliga alfabetssånger i en rikligt illustrerad bok. Cd medföljer.
2004 kr
Hujedamej och 20 andra visor av Astrid Lindgren
Underbara sånger i bra tonarter för barn. Med originalillustrationer.
2007 kr
Skapa musik tillsammans
Inspiration till din undervisning i att skapa musik tillsammands med en grupp. Med handfasta tips.
Juni 2015