Musik i skolan Sångbok Årskurs 1-3

Musik i skolan Sångbok Årskurs 1-3 i gruppen Musik i skolan / Undervisning / Läromedel hos musikskolan.se (9789185791903)
Musik i skolan Sångbok Årskurs 1-3

9789185791903

MUSIK I SKOLAN Sångbok Årskurs 1-3 innehåller 84 sånger och låtar. Här finns både nyskrivet material och klassiker, anpassade till elevernas åldrar och presenterade i ett pedagogiskt sammanhang.

Sångerna och instrumentalstyckena är noterade med noter, text och ackord. Till varje sång finns inspirerande tips och hänvisningar till Lärarhandledning Årskurs 1-3 för lektionsplanering och förslag på upplägg.

Allt material i Sångbok Årskurs 1-3 finns inspelat, både i fullständiga versioner med sång och komp och som kompbakgrunder utan sång. Albumen finns på Spotify och andra streamingtjänster med titlarna Musik i skolan 1, Musik i skolan 2 och Musik i skolan 3. Det inspelade materialet går även att beställa separat på cd-skivor.

MUSIK I SKOLAN är avsett för den som undervisar i musik och passar såväl  lärare med stor erfarenhet som vill ha inspiration, nya idéer och lektionsmaterial som lärare som behöver bygga upp en lektionsrepertoar, har mindre erfarenhet eller kortare utbildning.

Förutom Sångbok och Lärarhandledning innefattar MUSIK I SKOLAN även tre elevhäften, ett häfte för varje årskurs.

Författare:Jan Utbult, Zandra Adolfsson, Pia Åhlund