Visa priser: Exkl. moms Inkl. moms
Ring oss på

031-96 32 00

Mån-fre 10.00-15.00

 


Säkra betalningar
Säkra betalningar med Klarna, PayPal eller Swish

Digitalpiano Casio Privia PX-160BK svart med notställ, benstativ och pedaler

Digitalpiano Casio Privia PX-160BK svart med notställ, benstativ och pedaler i gruppen Musik i skolan / Undervisning / Instrument för undervisning hos musikskolan.se (149012)

7395 kr
Antal: 
Leveranstid:

Artikelnr:
149012


PX-160 med originalstativ CS-67 och trepedalsstativ SP-33. Pianot har riktade högtalare på både fram- och baksida, vilket ger PX-160 ett fantastiskt ljud, både för pianisten och den som lyssnar.

Fantastisk klaviatur
Tangeterna är utformade för att ge ebenholtz- och elfenbenskänsla med en svagt texturerad yta som ger perfekt grepp och knsla av trä. Mekaniken läser av anslaget med 16256 dynamiska nivåer, tck vara tre sensorer per tangent.

Detta i samverkan ger en naturlig dynamik och musikalisk precision man tidigare bara kunde drömma om.

AiR är en patenterad ljudkälla.
Flerdimensionell "Acoustic and intelligent ­Resonator“ ljudkälla med 128 rösters polyfoni, med många nya innovationer med egna patent.
PX-160 låter som en riktig flygel.

Nya förbättrade högtalare
Två mycket bra 8W högtalare för ett ännu bättre och klarare ljud sitter monterade med riktning både mot den som spelar och utåt mot en  publik.

MIDI-port via USB
Via Plug & Play kan du enkelt koppla PX-160 till vilken dator som helst utan att behöva installera drivrutiner.

Line out - Extern högtalarutgång
PX-160 har en älta line out så att du kan koppla det till externa högtalare. Pianot fungerar alltså utmärkt som stagepiano, vid framträdanden eller i replokalen. Det är också perfekt om du vill ha mer ljud hemma.