Skollicens Finale 26 svensk i gruppen Notskrivning & programvara / Finale hos musikskolan.se (COX-FIN10ad)
Skollicens Finale 26 svensk

Finale 25 för skolor, studenter, lärare och rel samfund. Svensk version för nedladdning.

Skapa och notera din musik. Med Finale 25 kan du notera, arrangera, redigera, lyssna och skriva ut din musik snabbare och enklare än i tidigare versioner.

Finale 25 är ett 64-bitarsprogram och innehåller många förbättringar som ger förbättrad prestanda.

Finale är känt för att erbjuda stora möjligheter att utforma ditt partitur enligt dina önskemål. Med Finale 25 har arbetsflödet gjorts mer effektivt och intuitivt. Det finns flera nya sätt att synkronisera med andra program, fler ljud och bättre sätt att dela din musik med andra.

Några nyheter i Finale 25:

Transponerad inmatning - när du matar in noter i transponerade stämmor spelas den transponerade noten som den ska klinga.

64-bitarsprogram som utnyttjar din dators hela processorkraft. Det innebär också att Finale blir kompatibelt med kommande operativsystem.

Stora taktartsmarkeringar - Finales funktion att kunna visa höga taktartsmarkering har blivit enklare att hantera.

Samplade instrumentljud – Garritan instrumentljud, som medföljer programmet, har utökats med mer än 100 nya ljud, bland dessa en konsertflygel från välrenommerade Personal Orchestra 5. LISTA PÅ LJUD SOM INGÅR

Ny ARIA Player - Det har blivit lättare att välja instrument och även kontrollera reverbet med det nya Convolution Reverb.

ReWire stöd - Möjliggör att klicka på Spela Upp i t.ex Digital Performer, Mixcraft, Cubase m.fl. Den DAW du använder och Finales uppspelning synkroniseras.

Förbättrad Mänsklig uppspelning - funktionen som gör din musik mer levande startar direkt när du trycker Play.

Utökad MusicXML import och export - Funktionen att skicka din musik till andra program är förbättrad och mer exakt.

Finale erbjuder:
Inspelning i realtid från midi-klaviatur. Det du spelar noteras direkt i partituret.
Fler ljud; mer än 500 fantastiska instrumentjud gör att din musik låter suveränt.
Kraftfulla funktioner; t ex länkade stämmor, resurser för musiklärare, TempoTap och många andra nyttiga funktioner.
Tekniskt stöd. Den svenska distributören tillhandahåller fri teknisk support för den senaste versionen.

För systemkrav, klicka på fliken Låtlista.

Klicka här för populära funktioner som lagts till de senaste åren

Artnr: COX-FIN10ad

Frakt:

Systemkrav:

800X600 minimum bildskärmsupplösning(1366×768 rekommenderas)
Minst 2GB RAM, 4 B bove rekommenderas
8GB hårddiskutrymme krävs för Garritan® ljud
Internetuppkoppling för nedladdning, uppdateringar och auktorisering.
Windows®
Windows 7 SP1/8/10 (64-bit krävs)
Intel® Core™ 2 Duo processor eller AMD Athlon™ processor (Intel® i3 or AMD Athlon™ II X2 och ovanstående rekommenderas)
600MB hårdiskutrymme för programmet