Music Work Out Spel i gruppen Inspiration & undervisning / Musikteori hos musikskolan.se (MWOgames)
Music Work Out Spel

Music Work Out är ett nytt sätt att lära sig musikteori, både för barn och vuxna. Lek in teorin.

Den fysiska aspekten i att använda korten ger en helt annan snabb upplevelse av musikteorin. Det är roligt, spännande och utmanande för både läraren och eleverna.

Music Work Out består av två lådor, som kan användas både i grupp- och enskild undervisning, och som lek/spel hemmavid.

Music Work Out Spel-lådan består av tre klassiska spel med musiksymboler
:

- Bingo

12 spelplaner med brickor och utropskort

- Memory

40x2 kort med notvärden, pauser och musiksymboler.

- Domino

3 olika svårighetsgrader.

Utgiven: 2014
Vikt: 1500 g
Författare: Anette Præst Nielsen

Artnr: MWOgames
Music Work Out är ett nytt sätt att lära sig musikteori, både för barn och vuxna. Låda med tre olika spel

Tillbehör

Kring musiken 2
Kring musiken är ett läromedel i fyra delar. Del 2 sträcker sig t o m årskurs 5.
fr. 204 kr
Stora musikboken
Musiklektioner för mer än ett år. Med arbetsblad som får kopieras. Under omtry...