Visa priser: Exkl. moms Inkl. moms
Ring oss på

031-96 32 00

Mån-fre 10.00-15.00

 


Säkra betalningar
Säkra betalningar med Klarna, PayPal eller Swish

Sibelius Skollicens (box)

Sibelius Skollicens (box) i gruppen Sibelius/Notskrivningsprogram / Skolor, lärare och studenter hos musikskolan.se (9935-65912-00)
Sibelius Skollicens (box)
Sibelius Skollicens (box)
Sibelius Skollicens (box)

3018 kr
Antal: 
Leveranstid:

Artikelnr:
9935-65912-00


Sibelius Skollicens säljs enbart till skolor, lärare och studenter. OBS! Intyg krävs. Inklusive ett års fria uppgraderingar och support. För systmekrav, klicka på fliken Låtlista.

Sibelius är världens bäst säljande notskrivningsprogram, med modernt användargränssnitt som gör det enkelt att komma igång och att arbeta med programmet - på alla nivåer, från nybörjare till proffs. Du kan notera all sorts musik och snabbt dela med dig av den till andra - via mail, video, ljudfiler, musicXML m m.

Sibelius gör dig till en bättre arrangör och notskrivare: Du kan naturligtvis hela tiden spela upp dina noter, med bra ljud och musikaliskt framförda, så att dina komposistioner och arr blir ännu bättre. Du får snygga noter som är lätta att spela och du väljer själv det typsnitt som passar din musik.

Fria uppgraderingar i ett år
När du köper ditt Sibelius får du den senaste versionen av programmet samt tillgång till alla kommande uppgraderingar inom 12 månader. På så sätt kan du under ett helt år vara först med det senaste!

När en skollicens skall aktiveras krävs en intyg på anställning eller studier som bifogas som pdf. Läs mer på AVIDs hemsida (engelska). OBSERVERA! Studenter och lärare kan endast att registrera en (1) skollicens per mail-adress! 

I boxen medföljer ett kort med en kod för nedladdning och aktivering och registrering av ditt program.
OBS! Innan du påbörjar denna process bör du se till att intyget som styrker anställning/studier eller status som skola finns i digital form, på engelska. (Kontakta oss gärna om du behöver veta mer om detta, gärna innan du köper ditt program.)

För beskrivning av programmets funktioner och systemkrav; klicka på fliken Låtlista. På vår hemsida finns pdf:en "Kom igång med Sibelius" som innehåller tips om hur du snabbt kommer igång med att använda programmet.
Du kan också se filmer (på engelska) som hjälper dig att snabbt komma igång med att skriva noter.

Orginaltitel:Sibelius for Education with Upgrade Plan
Vikt:190 g

Vi rekommenderar även

PhotoScore Ultimate 8
Skanna in dina noter eller läs in pdf:er som tolkas till notbild och enkelt exporteras till n...
2749 kr
Juli 2015
Sibelius First 8 (box)
Prisvärt notskrivningsprogram för studerande, vissångare, popband, hobbymusiker, ky...
1230 kr
Sibelius Uppgraderingsplan Skollicens 1 år (box)
Uppgradering för dig som har en singellicens av notskrivningsprogrammet Sibelius och kan inty...
916 kr

Andra köpte även