Säkra betalningar med Klarna, PayPal eller Swish

Sibelius|Ultimate Skollicens "Extra allt" (box)

Sibelius|Ultimate Skollicens "Extra allt" (box) i gruppen Notskrivningsprogram / Sibelius 2018 hos musikskolan.se (9935-65915-00)
Sibelius|Ultimate Skollicens "Extra allt" (box)

9935-65915-00

Sibelius Skollicens Download Card är avsedd för lärare, studenter, skolor och institutioner.

Sibelius är världens bäst säljande notskrivningsprogram, med modernt användargränssnitt som gör det enkelt att komma igång och att arbeta med programmet - på alla nivåer, från nybörjare till proffs. Du kan notera all sorts musik och snabbt dela med dig av den till andra - via mail, video, ljudfiler, musicXML m m.

Sibelius gör dig till en bättre arrangör och notskrivare: Du kan naturligtvis hela tiden spela upp dina noter, med bra ljud och musikaliskt framförda, så att dina komposistioner och arr blir ännu bättre.Du får snygga noter som är lätta att spela och du väljer själv det typsnitt som passar din musik.

Fria uppgraderingar i ett år
När du köper ditt Sibelius får du den senaste versionen av programmet samt tillgång till alla kommande uppgraderingar inom 12 månader. På så sätt kan du under ett helt år vara först med det senaste!

I boxen medföljer ett kort med en kod för nedladdning och aktivering och registrering av ditt program. För beskrivning av programmets funktioner och systemkrav; klicka på fliken Låtlista. På vår hemsida finns pdf:en "Kom igång med Sibelius" som innehåller tips om hur du snabbt kommer igång med att använda programmet.

När en skollicens skall aktiveras krävs en intyg på anställning eller studier som bifogas som pdf. Läs mer på AVIDs hemsida (engelska). OBSERVERA! Studenter och lärare kan endast att registrera en (1) skollicens per mail-adress!

Klicka på länkärna för att läsa om Photoscore Ultimate 8 och Audioscore Ultimate 8

Utgiven:2015