Visa priser: Exkl. moms Inkl. moms
Ring oss på

031-96 32 00

Mån-fre 10.00-15.00

 


Säkra betalningar
Säkra betalningar med Klarna, PayPal eller Swish

Sibelius|Ultimate inkl Photoscore (box)

Sibelius|Ultimate inkl Photoscore (box) i gruppen Notskrivningsprogram / Sibelius 2018 hos musikskolan.se (9935-71311-00)
Sibelius|Ultimate inkl Photoscore (box)

7742 kr
Antal: 
Leveranstid:

Artikelnr:
9935-71311-00


Världens bäst säljande notskrivningsprogram för dig som vill få snygga noter på ett enkelt sätt. Här ingår även skanningsprogrammet Photoscore. Inklusive ett års fria uppgraderingar och support.

Ha alltid senaste versionen av Sibelius.

Sibelius är världens bäst säljande notskrivningsprogram, med modernt användargränssnitt som gör det enkelt att komma igång och att arbeta med programmet - på alla nivåer, från nybörjare till proffs. Du kan notera all sorts musik och snabbt dela med dig av den till andra - via mail, video, ljudfiler, musicXML m m.

Sibelius gör dig till en bättre arrangör och notskrivare: Du kan naturligtvis hela tiden spela upp dina noter, med bra ljud och musikaliskt framförda, så att dina komposistioner och arr blir ännu bättre.Du får snygga noter som är lätta att spela och du väljer själv det typsnitt som passar din musik.

När du köper ditt Sibelius får du den senaste versionen av programmet samt tillgång till alla kommande uuppgraderingar inom 12 månader. På så sätt kan du under ett helt år vara först med det senaste!

I boxen medföljer ett kort med en kod för nedladdning, aktivering och registrering av ditt program. För beskrivning av programmets funktioner och systemkrav; klicka på fliken Låtlista.

På musikskolan.se finns pdf:en "Kom igång med Sibelius" som innehåller tips om hur du snabbt kommer igång med att använda programmet.
Du kan också se filmer (på engelska) som hjälper dig att komma igång med ditt notskrivande.