Uppgradering Sibelius Ultimate skollicens i gruppen Notskrivning & programvara / Sibelius hos musikskolan.se (9938-30013-20)
Uppgradering Sibelius Ultimate skollicens

Sibelius Ultimate Uppgraderingsplan för skolor, lärare och studenter.

Sibelius | Ultimate – används överallt, från konsertsalar och operahus, från notförlag till klassrum. Sibelius | Ultimate är världens bäst säljande notskrivningsprogram för proffs som vill ha snygga, lättlästa och detaljerade noter. Med massor av sofistikerade funktioner, som alla är lätta att använda, kan du snabbt skapa, arrangera, dela, granska och publicera vackra noter i professionellt utförande.

OBS! Daterat intyg över status som lärare/institution/student för att kunna aktivera denna produkt. Hur intyget kan formuleras visas under fliken Låtlista.

Orginaltitel: Sibelius | Ultimate 1-Year Software Updates + Support Plan NEW

Artnr: 9938-30013-20
Sibelius Ultimate Uppgraderingsplan för skolor, lärare och studenter.

Uppgradering för alla som har Sibelius Ultimate eller Sibelius 8 eller tidigare och inte har någon gällande uppgraderingsplan.

OBS! Denna uppgpradering är inte för dig som har en abonnemangs-licens!

Daterat intyg över status som anställd lärare, student eller institution måste bifogas digitlat när programmet aktiveras.

Läs gärna mer innan du beställer eller ring oss på 031-96 32 00 eller mejla till order@musikskolan.se

Frakt:

Intyg Sibelius skollicens

För att vara berättigad att köpa och aktivera Sibelius|Ultimate Skollicens eller Sibelius|Ultimate uppgradering Skollicens måste du verifiera din status som lärare, institution eller studerande.

Det gör du med ett daterat intyg som styrker din anställning eller dina pågående studier, tillsammans med en kopia på giltig fotolegitimation. Brevet ska vara skrivet på engelska, gärna på institutionens officiella papper (eller stämplat) och vara underskrivet av rektor/lärare (gäller studenter) eller chef/kollega (gäller lärare och institutioner). Ange kontaktuppgifter till den som lämnar intyget.

Intyget skickas digitalt när du följer de instruktioner som meddelas vid leverans.
Därefter erhåller du via mail en kod som du ska använda i ditt AVID-konto, där du också får ditt aktuella System-ID och Activation-ID. Med dessa aktiverar du programmet.

(Läs gärna mer här om hur AVID definierar vem som får köpa en skollicens: http://www.avid.com/academic-eligibility )

Du kan formulera intyget ungefär så här:

Certification for Academic License
I hereby certify that N.N. works as a teacher at our school, (skolans namn och adress).
Ort, följt av datum (Dag/månad/år)
Underskrift (kollega eller chef)
Namnförtydligande
Kontaktuppgifter (t ex mail och telefon) även till den som intygar

Certification for Academic license
I hereby certify that N.N. is a student at our school, (skolans namn och adress).
Ort följt av datum (Dag/månad/år)
Underskrift (rektor eller lärare)
Namnförtydligande
Kontaktuppgifter (t ex mail och telefon)

Skanna in eller fota av intyget och ha det till hands när du påbörjar nedladdning och installation.