Tre julspel i gruppen Noter & böcker / Sång och kör / Julmusik hos musikskolan.se (LUTF 6577)
Tre julspel

Lutfisken

Tre julspel med 7-8 sånger var och korta repliker. Här finns manus, noter och sångtexter, samt förslag på kläder och rekvisita. Det följer med 2 st cd där alla sångerna finns i både fullversion och som kompbakgrund.

På Tomtens snickeri: Snart är det julafton och tomtens säck har kommit bort! (Detta julspel har de enklaste sångerna, passar mindre barn.)
I väntan på tomten: Tre syskon väntar otåligt på att få julklappar av tomten, men upptäcker under tiden att det är väldigt rolig att ge bort julklappar och göra andra glada.
I Betlehem: Traditionellt julspel vid krubban.
Författare: Katarina Gren, Birger Nilsson
CD-skiva: Ja

Artnr: LUTF 6577
På tomtens snickeri, I väntan på tomten och I Betlehem.

Se fler varor

Flyg lilla fjäril CD2
CD 2 till Flyg lilla fjäril.
Sally säl
Musiksaga, sånger och musikal med havet som tema.
Titta jag kan! CD
Cd till Titta jag kan!
Elefantboken CD
Dubbel-cd med 91 av sångerna i Elefantboken inspelade med komp och sång av barn och vuxna.