Musik i skolan Elevhäfte Årskurs 1

Musik i skolan Elevhäfte Årskurs 1 i gruppen Musik i skolan / Undervisning / Läromedel hos musikskolan.se (9789185791910)
Musik i skolan Elevhäfte Årskurs 1

9789185791910

Elevhäftena till MUSIK I SKOLAN är utformade utifrån elevernas läsmognad och innehåller mestadels praktiska uppgifter för de yngsta eleverna.

Häftena kan användas för inspiration och lektionstips, för att befästa kunskaper och som stöd för barns olika inlärningsmetoder. De kan också fungera för en tillfällig vikarie och som elevernas sångbok att få med sig efter avslutat läsår.

MUSIK I SKOLAN är ett heltäckande läromedel i musik för årskurs 1-3 som förutom Elevhäften även innehåller Lärarhandledning 1-3 och Sångbok 1-3. Materialet är avsett för den som undervisar i musik och passar såväl lärare med stor erfarenhet som vill ha inspiration, nya idéer och lektionsmaterial som lärare som behöver bygga upp en lektionsrepertoar, har mindre erfarenhet eller kortare utbildning.

Klicka på bilderna ovan för att se exempel på innehållet i häftet.

Författare:Jan Utbult, Pia Åhlund, Zandra Adolfsson