Visa priser: Exkl. moms Inkl. moms
Ring oss på

031-96 32 00

Mån-fre 10.00-15.00

 


Säkra betalningar
Säkra betalningar med Klarna, PayPal eller Swish

KÖPVILLKOR

 

ALLMÄNT
Musikskolan.se säljer noter, böcker och ljudfiler via Internet, e-post, telefon, fax eller post till privatpersoner, företag, kommuner och andra organisationer i Sverige. För att handla hos musikskolan.se måste du vara myndig. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen.

 

KUNDUPPGIFTER
Genomförd beställning innebär att du tagit del av våra köpvillkor före köpet och att du godkänner köpvillkoren och samtycker till att namn och adressuppgifter registreras i vårt kundregister, i enlighet med Personuppgiftslagen, PUL. Uppgifterna används av musikskolan.se, dels för att fullgöra kundrelationens ömsesidiga rättigheter och förpliktelser (betalning och leverans av produkter, mm), dels för att utgöra underlag för information och marknadsföring. Information och marknadsföringsmaterial kan överföras till dig via e-post, brev och sms av musikskolan.se.  Musikskolan.se använder Google AdWords funktion för omvandlingsspårning. Musikskolan.se lagrar inga uppgifter kring betal- eller kreditkort. För information om cookies, klicka här.

 

PRISER
Priserna på våra varor anges i svenska kronor och inkluderar moms, om inte annat anges. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering. För böcker och annat material som skickas tillkommer leverans- och expeditionsavgifter med 30 kronor inklusive moms på beställningarna. För större och tyngre artiklar som skickas som paket debiteras den faktiska fraktostnaden. För filer som laddas ner tillkommer inga leverans- och expeditionsavgifter.

 

BETALNING MED FAKTURA
Betalningsvillkor för faktura är normalt 30 dagar från fakturadatum. Om vi tvingas skicka påminnelse tillkommer en avgift på 50 kr. Om betalningen trots påminnelse ej inkommer skickar vi fakturan till inkasso. Om kunden väljer faktura som betalningsmetod gör vi alltid en anmärkningskontroll. Vi förbehåller oss rätten att neka kunden att köpa via faktura. Kunden kommer då att få ett meddelande från oss angående detta. Kund som har betalningsanmärkningar rekommenderas att betala med kort. För fakturabetalning tillkommer en avgift på 19 kr.

 

BETALNING MED KORT
Betalning med kort genomförs i samarbete med DIBS. Vi accepterar betalningar från de vanligaste typerna av kort: VISA och Mastercard. Alla köp kopplas till DIBS säkra betalserver vilket betyder att din kortinformation endast går till DIBS och inlösande bank. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering. Musikskolan.se får aldrig ta del av denna kortinformation vilket ökar säkerheten för dig som kund.

DIREKTBETALNING VIA BANK
Vi erbjuder direktbetalning från Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB. Betalningen genomförs i samband med Payson. På ditt kontoutdrag kommer texten för betalningen att börja med Ps följt av 10 siffror. T ex "Ps0199236742".

BETALNING VIA PAYPAL
Betalning kan även göras via PayPal. I ditt PayPal-konto kommer musikskolan.se att anges som mottagare.
 
LEVERANS
Leverans till privatpersoner sker som A-brev ellersom paket via Schenker eller Posten. Vi expedierar ordern inom 1-4 dagar, till detta kommer transportörens tid. Varorna levereras tillsammans med följesedel. Kvitto/faktura skickas separat, i första hand till din mejladress.

 

KOPIERING
Det är inte tillåtet att kopiera köpt material om inte annat anges eller efter särskild uppgörelse med musikskolan.se. Stämmor är tillåtet att kopiera i erforderligt antal till en ensemble. Körarrangemang får endast kopieras högst i det antal som anges på notbladet. Ljudfiler får kopieras i några enstaka exemplar för privat bruk.

 

REKLAMATION
Reklamation av felaktigt eller skadat material ska göras snarast möjligt och senast inom 2 månader från varans mottagande. Kontakta alltid musikskolan.se om du behöver reklamera en vara. Vid reklamation med paket skickas en returfraktsedel till köparen, efter överenskommelse med musikskolan.se.

 

ÅNGERRÄTT
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från dagen då varan mottagits. Frakt och returfrakt betalas då av köparen. Musikskolan.se måste dock alltid kontaktas innan något returneras. Returnerade varor skall vara oanvända. Returer som packats för dåligt och därför skadats krediteras ej. Retur får ej skickas som rek, postförskott eller mot efterkrav. Ångerrätten gäller endast privatpersoner. Ångerrätten gäller ej programvaror där förseglingen (omslutande plast eller klistermärke) brutits.

 

OUTLÖSTA PAKET
Beställt material som ej hämtats ut debiteras med frakt, returfrakt och en administrativ kostnad på 50 kr.

 

BREV OCH PAKET SOM EJ KAN LEVERERAS  
För brev och paket som Posten ej kan dela ut på grund av att kunden uppgett en ogiltig eller felaktig adress, och som därför kommer i retur till oss, debiterar vi kunden den verkliga fraktkostnaden.


REGLER FÖR KURSBOKNING
musikskolan.se följer branschstandard för bokning och avbokning av öppna kurser.
Anmälan är bindande så snart musikskolan.se har accepterat bokningen och skickat bekräftelse på kurs, datum och antal deltagare. Kursavgiften faktureras ca två veckor före kursstart.

Avbokning skall göras skriftligt till musikskolan.se. Vid avbokning 4-2 veckor före kursstart ska beställaren ersättamusikskolan.se med 50% av kursavgiften. Vid avbokning 2-0 veckor före kursstart   ska beställaren ersätta utbildningsföretaget med 100% av kursavgiften.Vid förhinder kan platsen, efter samråd med musikskolan.se, överlåtas till annan person i samma organisation.

musikskolan.se förbehåller sig rätten  vid speciella omständigheter att ställa in en kurs. Då sker avbokning senast 14 dagar före kursstart och alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej.


KONTAKTUPPGIFTER
Kontakta gärna musikskolan.se om du har frågor kring din beställning eller leverans.


 
musikskolan.se Öckerö AB
Adress: Ekelunden 20  
Postadress: 475 32 Öckerö 
e-mail: kontakt@musikskolan.se  
telefon: 031-96 32 00  
momsnummer: SE556962729101