Bastien Bit för bit Piano del 2 i gruppen Noter & böcker / Piano/Keyboard / Pianoskolor hos musikskolan.se (9780849795183)
Bastien Bit för bit Piano del 2

Notfabriken

Bastien bit för bit är en rolig och komplett studiekurs i pianospel avsedd att ge unga elever den rätta starten. Studiegången och progressionen är noga avvägd för att eleven ska utvecklas i jämn takt.

De färggranna illustrationerna hjälper till att hålla intresset uppe. Spelstyckena består dels av originalkompositioner, dels av välkända folksånger och popriff i roliga och bra arrangemang. Bastien bit för bit är en skola som ger glädje parallellt med framsteg.

Antal sidor: 54
Bandtyp: Häftad
Orginaltitel: Bastien Piano Basics Piano Level 2
Vikt: 204 g
Författare: James Bastien

Artnr: 9780849795183

Se fler varor

Stora Musikguiden - Musikteori för alla
Tjock och genomarbetad bok om musikteorins många aspekter.
Mera blockflöjt inkl cd
Mera blockflöjt är en mycket trevlig repertoarbok för den som spelat ett tag. Inneh...
100 Lätta Partylåtar Ukulele
Text och ukke-ackord till 100 välkända låtar.
Schlagerfinal 2011
Finallåtarna från Melodifestivalen 2011 med noter, text och ackord.