Har du alltid drömt om att lära dig spela ett instrument? Då har du hittat helt rätt.

Här kan du lära dig att spela ett instrument på egen hand genom att redan från början spela ”riktig” musik och många kända låtar i ökande svårighetsgrad. Du får en bred grund för att spela själv eller tillsammans med andra. En instrumentalkurs innehåller bok, dvd och cd-skiva och finns för gitarr, el-gitarr, ukulele, piano/keyboard och el-bas.

Filmerna på dvd-skivan innehåller lektioner till alla låtar. Du får en privatlärare som förklarar och visar, precis när du vill och så ofta som det behövs. Här kan du t ex se hur ackord tas, hur du spelar olika komp eller hur du kan öva. För att enkelt komma igång med en ny låt rekommenderar vi att du alltid börjar med att titta på videolektionen. Alla filmer finns även on-line här på musikskolan.se. I boken finns en unik kod som gör att du enkelt kan se filmer på din dator, surfplatta eller telefon.

På den medföljande cd-skivan, eller på Spotify och andra streamingstjänster, finns musiken till materialen. All musik är inspelade med professionella musiker och sångare samt i bra tempon


Lär dig spela gitarr


Lär dig spela elbas

Lär dig spela keyboard och piano med ackord


Lär dig spela elgitarr

Lär dig spela ukulele


Lär dig spela mer Trummor

Lär dig spela mer gitarr


Lär dig spela mer Ukulele

Lär dig spela piano med noter