Little Black Songbook Queen i gruppen Noter & böcker / Gitarr/Elgitarr / Notsamlingar hos (HL00703200)
Little Black Songbook Queen

Little Black Songbook Queen

Hal Leonard
215 kr
Lägg i kundvagnen


84 Queen-låtar med text och ackord i praktiskt fickformat. Se alla titlar under fliken Låtlista.


Artnr: HL00703200
84 Queen-låtar med text och ackord.

Leverans och frakt



  • Keep Yourself Alive
  • Liar
  • My Fairy King
  • Son And Daughter
  • White Queen (As It Began)
  • Ogre Battle
  • The March Of The Black Queen
  • Seven Seas Of Rhye
  • Brighton Rock
  • Killer Queen
  • Tenement Funster
  • Lily Of The Valley
  • Flick Of The Wrist
  • Now I'm Here
  • Stone Cold Crazy
  • Bring Back Leroy Brown
  • In The Lap Of The Gods (Revisited)
  • Death On Two Legs (Dedicated To...)
  • Lazing On A Sunday Afternoon
  • I'm In Love With My Car
  • You're My Best Friend
  • 39
  • Seaside Rendezvous
  • Love Of My Life
  • Good Company
  • Bohemian Rhapsody
  • Tie Your Mother Down
  • You Take My Breath Away
  • Long Away
  • The Millionaire Waltz
  • Somebody To Love
  • Good Old-fashioned Lover Boy
  • We Will Rock You
  • We Are The Champions
  • Sheer Heart Attack
  • Spread Your Wings
  • Get Down, Make Love
  • It's Late
  • Mustapha
  • Fat Bottomed Girls
  • Bicycle Race
  • Let Me Entertain You
  • Dreamer's Ball
  • Don’t Stop Me Now
  • We Will Rock You (Fast Version)
  • Play The Game
  • Dragon Attack
  • Another One Bites The Dust
  • Crazy Little Thing Called Love
  • Save Me
  • Flash
  • Staying Power
  • Back Chat
  • Put Out The Fire
  • Las Palabras de Amor (The Words Of Love)
  • Under Pressure
  • Radio Ga Ga
  • Tear It Up
  • It's A Hard Life
  • I Want To Break Free
  • Keep Passing The Open Windows
  • Hammer To Fall
  • Is This The World We Created?
  • One Vision
  • A Kind Of Magic
  • One Year Of Love
  • Friends Will Be Friends
  • Who Wants To Live Forever
  • Princes Of The Universe
  • The Miracle
  • I Want It All
  • Breakthru
  • The Invisible Man
  • Was It All Worth It?
  • Innuendo
  • I'm Going Slightly Mad
  • Headlong
  • These Are The Days Of Our Lives
  • The Show Must Go On
  • I Was Born To Love You
  • Mother Love
  • Heaven For Everyone
  • Too Much Love Will Kill You
  • No-one But You (Only The Good Die Young)

Se fler varor

Tommy Emmanuel: Little By Little
22 låtar från albumet Little by litte nedtecknade not för not.
315 kr
Twilight New Moon - Flöjt med CD
Musik för soloflöjt med playalong CD.
45 kr 161 kr
Favorite Disney Songs flöjt
15 Disneylåtar för flöjt, med kompbakgrunder.
265 kr
Rhythm Cups med audio och video
10 låtar i arrangemang för sång och muggar. Noter för sångstämma och...
235 kr