Visa priser: Exkl. moms Inkl. moms
Ring oss på

031-96 32 00

Mån-fre 10.00-15.00

 


Säkra betalningar
Säkra betalningar med Klarna, PayPal eller Swish

Nyhetsblogg

Vi fick mail från en av våra kunder som arbetar med Sibelius 7 och som nu kompletterat detta med inskanningsprogrammet Photoscore Ultimate 7. Vi har fått kundens medgivande att publicera utlåtandet och det följer här i sin helhet, men utan avsändarens namn:Hej Claes!
Ville bara säga att jag börjat köra lite med PhotoScore 7
 
Tog in ett partitur av en Bachkantat. Det var förbluffande bra! De fel som blev oftast av rytmisk art kommer sig av att jag antecknat mycket i partituret för hand och det stör notbilden. Text kom med, i stort sett helt rätt. Förtecken likaså, taktbyten inga problem.
Viktigt verkar vara att trycket är ok och att det ligger fint mot glaset på min skanner. Sen hade jag hoppats kunna köra kopior och lägga i dokumentmataren men det fick jag inte till. Men det har nog med min skrivare/skanner att göra.
 
Efter att att ha tagit in en sats  så var det ju hur lätt som helst att byta ut Oboe d'amore till Klarinett som jag tänker göra. (Jag vet. Barockpoliserna kommer att säga fy fy!)

Ska testa och se vad som händer om man har olika antal instrument per olika sidor. Om till exempel träblås har paus några takter och därmed inte är med på ett system eller så. har inte hunnit testa det ännu. Tror dock att det kan bli ett problem?
 
Tricket verkar också vara att man ändrar rätt så mycket man kan redan innan man tar över det till Sibelius. 
Men som sagt, jag tror att jag kommer att ha stor nytta av detta program.Borde köpt det mycket tidigare!
Hälsar

N.N.


Vi på musikskolan.se rekommenderar Photoscore Ultimate 7 och vill du läsa mer om produkten eller handla den i vår webbshop kan du klicka på den här länken.
2013-11-21 @ 09:28:40
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden RRgJzA:
Kommentarer:
Fortsätt »