Visa priser: Exkl. moms Inkl. moms
Ring oss på

031-96 32 00

Mån-fre 10.00-15.00

 


Säkra betalningar
Säkra betalningar med Klarna, PayPal eller Swish

Nyhetsblogg

Vi blev kontaktade av en nyutbildad lärare, på sin första tjänst, härom veckan. Hen behövde uppdatera sig på vilka spelböcker som finns, så vi hjälpte till.

Som nyutbildad lärare har man inte garanterat fått se de läromedel och spelböcker som förekommer på marknaden, vare sig den svenska eller den internationella. Lite synd, tycker vi, eftersom man behöver få en bra start när man kommer ut som ny lärare i en verklighet där man förväntas vara "klar för start".

Den lärare som kontaktade oss var klok nog att inse att detta gick att göra något och och vi skickade henom några buntar med de vanligaste titlarna - inte bara våra egna, utan även konkurrenternas.

Med tanke på hur få notbutiker vi numera har kvar i landet, kan naturligtvis även du, som läser detta, få möjlighet till påseende. Ring oss i så fall, så resonerar vi om vad du kan vilja eller behöva titta på. 031-96 32 00 alternativt maila order@musikskolan.se så ringer vi dig.

Musiklärarens tackbrev lät så här:

"Hej Pia!
Tack så mycket för din hjälp med att hitta mitt undervisningsmaterial. Jag hittade sju böcker som jag tyckte mycket om och som jag behåller. [...] Åter igen, tusen tack!"

2014-12-02 @ 12:59:45
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden YkNRp5:
Kommentarer:
Fortsätt »