Visa priser: Exkl. moms Inkl. moms
Ring oss på

031-96 32 00

Mån-fre 10.00-15.00

 


Säkra betalningar
Säkra betalningar med Klarna, PayPal eller Swish

Nyhetsblogg

Här är AVIDs blogginlägg på svenska. Om du hellre vill läsa originalet kan du klicka på länken.

Senaste nytt i Sibelius

Arbeta snabbare med uppdaterad Inspector

Med nya, förbättrade och utvidgade fönstret Inspector kan du enklare än någonsin komma åt, redigera och styra detaljer i dina noter. Du kan låsa Inspector till vänster om dina noter eller låta den flyta fritt så att du alltid kommer åt den. Utöver detta kan du nu redigera texter direkt i Inspector.

Ändra storlek på notrader på enstaka system

Önskar du mer flexibel och exakt kontroll när du utformar dina noter? Nu kan du välja storlek på notrader för enskilda instrument, system eller hela sidor genom att välja bland fyra olika storlekar. Du kan ändra notraden i hela stycket eller välja mindre delar. I kombination med den nya Inspector får du full kontroll på layouten av dina noter.

Utforma storlekar för notrader

Tack vare förslag från Sibeliusanvändare, kan du nu individuellt ändra storlek på notrader för ett instrument eller instrumentgrupper. Det ger dig större flexibilitet att bestämma layouten av dina noter. Det finns också nya möjligheter i Engraving Rules, med möjlighet att med hög precision kontrollera layouten.


Det blir lättare att lära sig noter

Musik är inte bara svartvitt. Med senaste Sibelius kan du färga enstaka noter och/eller ackord och därmed ge elever ett förstärkt och visuellt tydligare sätt att läsa och skriva noter på.


Dela med dig av din musik

Vill du låta dina kunder, kollegor, elever och vänner höra din musik? Nu kan du exportera din musik som mp3-fil, vilket gör det snabbare att dela musik via Skype, e-post eller i sociala medier. Du kan styra bit-djup och samplingsfrekvens samt generera ID3-taggar i din Score Info-panel.


Lättare att ta en paus

Det har blivit betydligt enklare att skriva in pauser i dina noter. Närhelst du lägger till en paus i takten kommer den förbättra funktionen Magnetic Layout optimera placeringen i förhållande till föregående noter. När du arbetar med olika stämmor (Voices) flyttas pauserna för att undvika krockar. Detta gör inte enbart att du slipper en massa manuellt fix eller pauser som ligger fel, det gör också noterna lättare att läsa.


Få tillgång till framtida förbättringar

Med senaste versionen av Sibelius är det enklare än någonsin att skriva snygga, exakta och lättlästa noter. Oavsett om du vill köpa nytt eller uppgradera omfattas du av All Access, som ger dig tillgång till kommande uppgraderingar och support under ett år. Skriv med samma hastighet som din kreativitet!


Perfekt utformade reprisklamrar

Nya Sibelius gör snygga och rätt placerade klamrar när du skriver musik med repriser som går första, andra och kanske tredje gången. Tidigare har du behövt lägga tid på att fixa detta men nu blir det helt perfekt direkt.


Komponera och editera

Skapa med oslagbara kompositionsverktyg

Vare sig du är brukar skriva in dina noter eller om du föredrar att använda en klaviatur, gitarr eller din röst för inmatning, har det aldrig varit enklare att skapa noter. Du sparar massor av tid med unika funktioner som Magnetic Layout som tar hand om de flesta layoutproblemen, och Dynamic Parts som automatiskt skapar och uppdaterar separata stämmor.


Uttrycksfull uppspelning

Din musik spelas upp med uttryck och känsla tack vare den helt ombyggda Espressivo-funktionen. Dess finkänsliga tolkning av noterna låter dig höra nyanser och artikulation precis som du hade tänkt dig det.


Komponera snabbt med ett avancerat användargränssnitt

Sibelius är konstruerat för att förenkla navigation och utförande så att du snabbt kan skriva dina noter. En uppgiftsbaserad huvudmeny leder dig genom hela arbetet med notskrivningen och fönstret Timeline visar strukturen på ditt arbete. Även stora partitur blir överskådliga på ett ögonblick.


Skriv med en penna på Surface Pro

Sibelius är optimerat för Microsoft Surface Pro3, vilket gör att du kan lägga till och editera noter genom att bara nudda med pennan. Du kan också spela upp musik i realtid genom att använda skärmens tangentbord eller greppbräda. Du kan enkelt flytta notbladet och ändra storlek på objekt medan du lägger till noter.


Spela, framträd och dela

Integrera med Pro Tools

Integrera med ProTools kan ta ditt komponerande till nya höjder. ReWire, som finns i både Sibelius och ProTools gör att du kan spela in stämmor från Sibelius till din DAW för att där fortsätta arbeta med inspelningen, editera och mixa.


Enkelt att samarbeta och dela med andra

Att samarbeta och dela sin musik med resten av världen är nu ännu enklare. Skicka noter med e-post, ladda upp och publicera på ScoreExchange.com och dela dina kompositioner som en film- eller ljudfil på YouTube, Facebook och SoundCloud.


Komponera för alla instrument

När dina noter spelas upp låter det häpnadsväckande realistiskt tack vare Sibelius Sounds. Du får 36 MB professionella ljud, innehållande en speciellt inspelad symfoniorkester, rock-, pop- och jazzinstrument, licensierade ljud i världsklass och mycket mer.

 

Layout, export och utskrift

Verktygslåda för desktop publishing

Skapa snygga och proffsiga noter med hjälp av en stor uppsättning verktyg för typografi och layout. Putsa texter med funktioner för bl a skalning, textramar och linjering. Byt fonter, välj funktion för din text, vinkla, dra eller knip din text. Drag och släpp grafik i alla stora format och exportera dina tryckfärdiga noter som PDF-er med bara ett klick.


Transkribera och skanna musik

Med PhotoScore Lite kan du skanna in noter och skicka till Sibelius för att spela upp, transponera och editera. Med NotateMe kan du skriva noter för hand på läsplatta eller laptop och konvertera handskriften till proffsiga noter. AudioScore Lite omvandlar en spelad eller sjungen stämma till noter eller importerar musik från en cd-skiva. Om du behöver ännu fler funktioner kan du uppgradera till fullstora PhotoScore och AudioScore.


Lägg till anteckningar i noterna

Med funktionen Annotate kan du lägga påminnelser om ändringar medan du skriver eller kommentera och skicka feedback. Rita direkt på skärmen men en mus, styrplatta, ritplatta eller en Surface Pro-penna. Ringa in objekt och skriv kommentarer och instruktioner till arrangörer, musiker eller studenter.


Underlätta köp av digitala noter

Professionella kompositörer och förlag kan publicera sina verk direkt för online-försäljning tack vare den banbrytande Sibelius|Cloud Publishing Technology. Kunder kan se, spela, ändra instrument och transponera noterna på alla sorters enheter innan de köper sitt exemplar, och därefter skriva ut perfekta noter.


Importera och exportera grafik

Importera grafik i alla de vanligaste formaten och använd dem för komplexa layouter för publicering, att skapa läromedel, instruktionsböcker etc. Det har aldrig varit lättare att exportera hela verk och publikationer med fullgod tryckkvalitet.

2016-12-14 @ 11:45:15
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden gyeyDb:
Kommentarer:
Fortsätt »