Visa priser: Exkl. moms Inkl. moms
Ring oss på

031-96 32 00

Mån-fre 10.00-15.00

 


Säkra betalningar
Säkra betalningar med Klarna, PayPal eller Swish

Nyhetsblogg


Då, för tio år sedan, satte vi nyckeln i dörren till vårt första rum här på Ekelunden på Öckerö. Det var ett otroligt litet rum och i korridoren utanför som var "patologiskt tyst", särskilt med tanke på den verksamghet som avsåg att bedriva.
Där knåpade vi bl a ihop Rockbandet 1 och vår första hemsida medan våra nya grannar nyfiket undrade vad vi höll på med. Vid ett tillfälle provsjöng vi också ett arr med hjälp av en besökare och en kontorsgranne kom in och undrade om han skulle stå i givakt. Det var nationalsången vi sjöng... 

Redan i augusti samma år fick vi "knö" in en person till i det lilla rummet, för att ha någon som tog hand om inkommande beställningar. Efter det har vi flyttat runt i huset, till allt större lokaler, och sitter nu i de rum som vi flyttade in i 2009.
Vi firar hela dagen, och den som har vägarna förbi får gärna slinka in på en bit tårta och fika tillsamans med oss på tisdag den 10 januari 2017 kl 9.30. 
Hela dagen får alla som handlar i webbshopen 10% rabatt på hela sortimentet (gäller ej fraktkostnad). Rabatten dras automatiskt när du lägger din beställning.

Hälsningar, 
Jan, Pia och Anna


2017-01-09 @ 16:55:27
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden QhvDMz:
Kommentarer:
Fortsätt »