Nyhetsblogg

Läs om alla nyheter i Sibelius 2018.1, den senaste versionen:

Torsdagen den 25 januari 2018 släppte AVID den senaste versionerna av Sibelius (och ProTools). Läs mer om de nya funktionerna här och klicka gärna på länkarna som ligger sist i artikeln.

Du som har en äldre licens, passa på att uppgradera (återuppta eller förlänga). Du som vill börja skriva snygga noter digitalt, skaffa dig Sibelius nu.
Vi hjälper dig med råd om vilken version som passar dig och bistår vid registrering och aktivering, om så behövs. Alla talar svenska!laughing

Sibelius 2018.1:
  • Lägg till bågar, crescendon och diminuendon och andra funktioner som finns i Lines tvärs över flera system och spara enormt mycket tid.
  • Nu kan du lägga till bågar mellan noter i ackord som bara har några få noter gemensamt.
  • Mer än ett taktstreck kan redigeras i ett och samma moment. Du kan också lägga till rad- och sidbrytning till mer än ett taktstreck i taget.
  • Att lägga till repristecken görs i ett moment.
  • Att förlänga en nots värde kommer inte ta bort den efterföljande noten, vilket sparar mycket tid, eftersom du slipper lägga till den not som tidigare försvann.
  • Sökfunktionen “Find in Ribbon” har fått en en bättre layout av sökresultaten och kan utföra fler funktioner direkt i programmet.
  • Sibelius-användare introduceras till Avid Artist Community.
Genom att utnyttja teknologin i Sibelius | Cloud Sharing inuti Sibelius och på Avid Media Central Platform kan Sibelius-användare nu skapa en profil på Avid Artist Community och publicera sina noter för hela världen. Oavsett om man är en kompositör, arrangör, lärare eller notskrivare är man välkommen att visa sina noter. Noterna är interaktiva och kan spelas upp direkt i webbläsaren. De länkas tillbaka till användarens eget Sibelius | Cloud Sharing-konto så redigeringar som görs i Sibelius kan omedelbart visas i Artist Community.

Det finns många andra förbättringar av Sibelius i 2018-releasen. För mer information om detta och Artist Community, läs bloggartiklarna

http://www.avidblogs.com/sibelius-20181-now-available/
http://www.avidblogs.com/sibelius-artist-community
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden aDmS5v:
Kommentarer:
Fortsätt »