Visa priser: Exkl. moms Inkl. moms
Ring oss på

031-96 32 00

Mån-fre 10.00-15.00

 


Säkra betalningar
Säkra betalningar med Klarna, PayPal eller Swish

För dig som är lärare

Vi som arbetar på musikskolan.se är själva erfarna musiklärare och ett av våra uttalade mål med verksamheten är att det vi gör kan få bli till ett stöd för kollegor runt om i landet. Vi vänder oss till alla som arbetar med musik i sin undervisning. Du kan vara lärare inom musik- och kulturskola, förskola, grundskola, gymnasium, folkhögskola eller studieförbund. Här på musikskolan.se hoppas vi kunna ge dig och dina elever många bra resurser att använda.   

Kurser

musikskolan.se erbjuder fortbildningar för musiklärare i många olika verksamheter. Kurserna erbjuds både på fastställda datum och vid skräddarsydda fortbildningsdagar för en skola, en grupp lärare eller andra sammanslutningar. Kontakta oss för mer information på 031-96 32 00 för bokning och mer information. Klicka här för att läsa mer.


   

Instrumentfakta  

Instrumentfakta

Alla instrument som har en egen avdelning på musikskolan.se har också en faktaruta. I rutan visas en bild på instrumentet och historiken beskrivs på ett enkelt och kortfattat sätt. På detta sätt kan eleverna snabbt och lätt få en översikt.

  

Videolektioner

Till de flesta instrument finns en eller flera videolektioner. På instrumentets startsida visas en välkomstlektion. I denna lektion kan eleven höra hur instrumentet låter och hur det fungerar. Det ges även en lite längre beskrivning på instrumentets historia. Till många instrument finns dessutom kompletterande lektioner som handlar om t ex hur du tar hand om ditt instrument på bästa sätt. Till våra egna serier "Rockbandet 1" och "Rockbandet 2" finns dessutom totalt 150 videolektioner.

   

   

Notböcker

I vår butik hittar du många notböcker av olika kategorier. Allt ifrån de vanligaste spelböckerna och låtsamlingar för olika instrument till material för musikundervisning på förskola, grundskola och gymnasium. Om du söker en speciell bok men inte hittar den i vårt sortiment hjälper vi dig gärna att ta hem denna. Om du beställa en klassuppsättning eller ha råd och tips om material för just din undervisning är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.


Instrument och tillbehör

Musiklärarnas Riksförening (www.mrmusik.nu) har sammanställt en lista över utrustning som bör finnas i en musiksal för grund- och gymnasieskola. I vårt sortiment hittar du det mesta som finns med på utrustningslistan. Vi har valt ut produkter som håller tillräckligt hög kvalitet för dagligt bruk i skolmiljö, utan att kosta en förmögenhet. Kontakta oss gärna om du söker du någon speciell produkt men inte hittar den på vår hemsida eller i vår katalog.

   

 

Sibelius notskrivningsprogram

musikskolan.se är ledande i Sverige på Sibelius notskrivningsprogram. Vi är väl förtogna med programmen och vägleder gärna både privatpersoner, företag och skolor i vad de ska välja för att komma igång eller vara uppdaterade. Du kan köpa programmen hos oss eller hos någon av våra återförsäljare över hela landet.


Kontakta oss

Vi vill gärna ha feedback på vår hemsida och våra material. Om du har synpunkter eller frågor så tveka inte att ta kontakt med oss på telefon 031-96 32 00 eller e-post kontakt@musikskolan.se